Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Οι φίλοι των Εκδόσεων των Συναδέλφων








Οι Εκδόσεις των Συναδέλφων προχωρούν στη δημιουργία του θεσμού, «Φίλοι των Εκδόσεων των Συναδέλφων». Δεν είναι μια δική μας πρωτοτυπία. Γνωρίζουμε πως πολλοί εναλλακτικοί και κινηματικοί εκδοτικοί οίκοι σε όλη την Ευρώπη έχουν καθιερώσει αυτό το θεσμό.


Οι «Φίλοι των Εκδόσεων» θα είναι μια πολύτιμη στήριξη στην προσπάθειά μας, τόσο στο οικονομικό επίπεδο, όσο και στο επίπεδο της συμβολής με προτάσεις, συμβουλές, ιδέες κ.ο.κ. Θα είναι ταυτόχρονα μια σημαντική βοήθεια στη διακίνηση των βιβλίων μας.


Πώς θα λειτουργεί ο θεσμός αυτός;
Θα υπάρχει μια ετήσια συνδρομή 100 ευρώ (όσο είναι και η συνδρομή του μέλους των Εκδόσεων των Συναδέλφων) που θα δίνεται τμηματικά με βάση τις δυνατότητες του κάθε φίλου (3 ή 4 δόσεις). Ο φίλος των Εκδόσεων, όπως και το μέλος θα λαμβάνει δωρεάν ένα αντίτυπο από κάθε καινούργιο βιβλίο που θα βγαίνει μέσα στη χρονιά. Αυτές τις μέρες κυκλοφορούν τα 3 πρώτα βιβλία για το 2012. Επίσης, πέραν του δωρεάν αντιτύπου, θα μπορεί να αγοράζει τα βιβλία μας με έκπτωση 50% επί της ονομαστικής τιμής (τιμή καταλόγου). Τέλος,επειδή οι Εκδόσεις των Συναδέλφων εκτός από τα δικά τους βιβλία θα διακινούν και βιβλία άλλων εκδοτικών οίκων, θα μπορούν να προμηθεύουν τους φίλους τους με όποιο βιβλίο αναζητούν με έκπτωση 30% επί της ονομαστικής του τιμής (ακόμη και για βιβλία που εμπίπτουν στην Ενιαία Τιμή του Βιβλίου και έχουν μόνο 10%έκπτωση στα βιβλιοπωλεία). 


Οι Φίλοι των Εκδόσεων θα καλούνται σε συναντήσεις στο χώρο των Εκδόσεων για να συζητάμε από κοντά τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις τους. Οι προτάσεις των φίλων μας, ούτως ή άλλως, έχουνπροτεραιότητα για μας.


Αναμένουμε οι Φίλοι των Εκδόσεων, πέρα από τη μέχρι τώρα βοήθειά τους στο ζήτημα της διακίνησης, να μας ανοίξουν και νέους δρόμους, ώστε τα βιβλία μας να προβληθούν περισσότερο και να φτάσουν σε νέους χώρους (στέκια, βιβλιοπωλεία, πόλεις της επαρχίας κ.λπ.).


Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την πολύτιμη βοήθεια και τη στήριξη που θα μας προσφέρετε. 


Οι Εκδόσεις των Συναδέλφων 


για επικοινωνία: 6970225917

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια υβριστικού και ρατσιστικού περιεχομένου.