Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Ελλάς - Ελλήνων - αντιμνημονιακών



Έχει και η ξεφτίλα τα όρια της;

Στην περίπτωση της ΚΟΕ (Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας), μάλλον όχι. Αφού ντύθηκαν ελληνική σημαία στις προηγούμενες κινητοποιήσεις, φαίνεται πως επέλεξαν κάτι ακόμη πιο extreme ακόμη και για τα μέτρα που μας είχανε συνηθίσει. Συνυπογράφουν, λοιπόν, την αυριανή πατριωτική αντιμνημονιακή πορεία, μαζί με τα καλύτερα παιδιά. Ρίξτε μια ματιά:

Ως συνδιοργανωτές αναφέρονται: Κίνημα Ανεξαρτήτων Πολιτών ΣΠΙΘΑ, Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών, KOE, Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο ΕΠΑΜ, Συντονιστική Ομάδα Κινημάτων ΣΟΚ, Αγανακτισμένοι Αποφασισμένοι Έλληνες – Φλόγα Πειραιά- 300 Έλληνες – Δυναμικός Ελληνισμός – Ενωμένοι Αποφασισμένοι – Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας, Δημοκρατική Αναγέννηση, Πατριωτική Κίνηση Ελλήνων Πολιτών, Δικηγορική Ανανεωτική Παρέμβαση ΔΙ.Α.Π., Act4people. Επίσης δηλώνουν συμμετοχή: Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά, Οι Δήμοι: Αγ. Παρασκευής, Νίκαιας, Πεντέλης, Περιστερίου, Ταύρου-Μοσχάτου, Χαλανδρίου., Ένωση Ελλήνων, Δίκτυο Περικλής, Σοσιαλιστική Ανασύνθεση, Σύλλογος Εκτάκτων Διδασκόντων & Ερευνητών Πανεπιστημίου Αθηνών. 

Αναρωτιόμαστε πια βαθύτερη "κομμουνιστική" ανάγκη έσπρωξε τα παιδιά του Χότζα και του Στάλιν, να υπογράψουν με τους πρώην (;) ΠΑΣΟκους του Δημαρά, τους αγανακτισμένους μοτοσυκλετιστές (!), το Καζάκη αλλά και ένα μάτσο δημάρχους. Μήπως σχετίζεται με τη προσχώρηση ολοένα και περισσότερων αριστερών δυνάμεων στο μπλοκ του εθνοπατριωτισμού, κι έτσι αναγκάζεται η ΚΟΕ σε μεγαλύτερη και σαφέστερη μετατόπιση; Ή αν αρπάξεις το πατριωτικό λάβαρο, αυτή είναι η αναμενόμενη κατάληξη; 

Η δυστυχής πρότερη πολιτική πορεία της ΚΟΕ, μας δείχνει πως σε κρίσιμες περιπτώσεις, όπως η συγκρότηση του ΣΥΡΙΖΑ, έπαιξε το ρόλο τροχιοδεικτικής βολής από δυνάμεις του συστήματος στο πεδίο της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και κατόπιν ακολουθούσαν κι άλλοι. Ελπίζουμε αυτή η ιστορία να μην επαναληφθεί.

avanti_maestro

5 σχόλια:

  1. Λάθος ή τα μαζεύουν;
    http://www.koel.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4151:-l-r&catid=193:2010-01-26-15-02-35&Itemid=115

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ενδιαφέρον είναι πως ενώ αναφέρουν πως δεν είναι στους συνδιοργανωτές, δεν αναφέρουν πως δεν θα συμμετέχουν στη πορεία καθ' εαυτή. Θα δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάποιοι πρέπει πρώτα να ανακαλύψουν τον τροχό και ίσως κάποτε φτάσουν να ανακαλύψουν και την τεχνολογία αιχμής.
    Ο Χότζα και ο Στάλιν είναι Η επαναστατική παράδοση της ανθρωπότητας.
    Διαβάστε και κανα βιβλίο , μάθετε δυό πραγματάκια για την ιστορία του επαναστατικού κκ και μην αναπαράγετε αυτά που σας έμαθαν στο ΚΚΕ, την μαύρη προπαγάνδα. Είδαμε που οδήγησαν οι αντισταλινικές πολιτικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα καλά αν ο Χότζα και ο Στάλιν είναι "Η" (με κεφαλαίο) επαναστατική παράδοση της ανθρωπότητας, οι εθνικιστές μικροαστοί, ο Καζάκης και ο Θεοδωράκης πρέπει να είναι, τουλάχιστον, οι πιο άξιοι συνοδοιπόροι των κομμουνιστών...

      Τέτοιους "συνοδοιπόρους" μπορεί να τους χαίρετε η ΚΟΕ, δεν μας ενδιαφέρουν.

      Ποιό ΚΚΕ, άνθρωπε μου;

      Κάνει το ΚΚΕ αντισταλινική προπαγάνδα;;;
      Το ΚΚΕ που αποκαθιστά τον σταλινισμό μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο;

      Έχουμε χάσει τη μπάλα νομίζω.

      Διαγραφή
  4. Καλά τα λες για την ΚΟΕ αλλά και για το κκε ότι δεν κάνει σήμερα αντισταλινική προπαγάνδα. Απλά στήθηκε με πρόφαση τον αντισταλινισμό, και ουσιαστικό στόχο την παλινόρθωση. Η σημερινή "αποκατάσταση" είναι σαν την αποκατάσταση του Γαλιλαίου από τον Πάπα που έγινε κάπου το 1992 αν θυμάμαι καλά.
    Μάθε κάτι άνθρωπε για την επιτροπή Καούζινεν - Γκεοργκίου .
    Ο τρόπος που βλέπουμε την ιστορία του κκ νομίζω μας καθορίζει.
    Νομίζω δεν μπορούμε να πάμε μπροστά αν δεν καταλάβουμε πως φτάσαμε σαν κκίνημα ως εδώ, σαυτό το χάλι.
    Προς αναρχία και τροτσκισμό μεριά δεν θα βρείτε τίποτα διότι αυτές οι πολιτικές τάσεις δεν έδωσαν και δεν θα δόσουν τίποτα. Ηταν πάντα άγονες και αμέτοχες.
    Το περίεργο είναι ότι κατα τα άλλα συμφωνώ απόλυτα στο βαθμό που σας έχω παρακολουθήσει βέβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν επιτρέπονται σχόλια υβριστικού και ρατσιστικού περιεχομένου.