Πέμπτη, 14 Ιουνίου 2012

Προκαταβολική «ανάληψη ευθύνης» από την Χρυσή Αυγή;Ένα ακόμη ρατσιστικό μήνυμα μίσους, αυτή τη φορά από τον υποψήφιο βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ιωάννη Λαγό, προηγήθηκε της σοκαριστικής ρατσιστικής επίθεσης που έγινε σε βάρος Αιγυπτίων ψαράδων, εργαζόμενων στην ιχθυόσκαλα, στις 3.00 περίπου τα ξημερώματα της Τρίτης 12 Ιουνίου, στο σπίτι τους στο Πέραμα. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τις καταγγελίες οι δράστες της επίθεσης ήταν Χρυσαυγίτες. Ο Γιάννης Λαγός στην εν λόγω ομιλία ουσιαστικά προειδοποιεί ότι οι Αιγύπτιοι μετανάστες την Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου «θα δίνουν λογαριασμό στην Χρυσή Αυγή».

Σε προεκλογική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής σε καφετέρια του Περάματος, ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής, αναφέρει μεταξύ άλλων «έχουμε γίνει δέκτες παραπόνων για κάποια θέματα που έχετε εδώ στην ιχθυόσκαλα, στο Κερατσίνι, με τους Αιγύπτιους που κάνουν ό, τι θέλουν, που πουλάν τα ψάρια όπως θέλουν, που τα παίρνουν από όπου θέλουν, γενικά δε δίνουν λογαριασμό σε κανέναν. Ε, λοιπόν, εμείς τους λέμε ότι από δω και πέρα θα δίνουν λογαριασμό, θα δίνουν λογαριασμό στη Χρυσή Αυγή και στους Έλληνες πολίτες…».

Το βίντεο έχει δημοσιευτεί στις 11 Ιουνίου 2012, ενώ και ο Ι. Λαγός αναφέρει «θα μπούμε στη βουλή με μεγαλύτερο ακόμη ποσοστό αυτή τη φορά» γεγονός που αποδεικνύει ότι είναι πρόσφατη.


Πηγή: http://www.aformi.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια υβριστικού και ρατσιστικού περιεχομένου.