Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2012

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ; ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!!!


Σας προωθούμε πρόσκληση του Σωματείου Εργαζομένων της ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗΣ:


Πρόσκληση

Oι εργαζόμενοι της Βιομηχανικής Μεταλλευτικής, θυγατρική του ομίλου Φιλκεραμ &  Johnson, απλήρωτοι  απο τον  Μάιο του 2011, αγωνιζόμαστε με πεισμα στο να κερδισουμε τα δικαια αιτηματα μας, που ειναι το δικαιωμα στην εργασια και την αξιοπρέπεια!

διεκδικούμε την εξασφάλιση των θέσεων εργασίας και την λειτουργία την επιχείρησης κάτω από εργατικό ελέγχο και επιτήρηση .
διεκδικούμε την επαναλειτουργία του εργοστασίου από τους ανθρώπους που ξέρουν να το λειτουργούν και όχι να ειναι άρπαγες !!
διεκδικούμε την χρηματοδότηση από το ταμείο του ΟΑΕΔ όπως χρηματοδοτεί τον κάθε άνεργο!
διεκδικούμε την δημιουργία νομικού πλαισίου λειτουργίας συνεταιριστικών επιχειρήσεων!
διεκδικούμε το δικαίωμα μας στην ζωή, το δικο μας και των παιδιων μας!

και καλούμε κάθε σωματείο, κάθε συνδικαλιστική παράταξη κάθε ένωση σωματείων , κάθε εργαζόμενο, κάθε προβληματισμένο πολίτη της Θεσσαλονίκης να πάρει μερος στην συγκέντρωση ενημέρωσης που θα γίνει την Τετάρτη  11/7/2012 και ώρα  6 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (Ολύμπου & Αριστοτέλους).

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗΣ 


Ενημερώνουμε επίσης πως τη Παρασκευή 6/7 στο Αστεροσκοπείο του ΑΠΘ θα πραγματοποιηθεί Party οικονομικής ενίσχυσης για τον αγώνα των εργαζομένων.

Πηγή: http://federacion-salonica.blogspot.gr/

2 σχόλια:

 1. Αγαπητέ φίλε
  Η ανακοίνωση του σωματείου αναρτήθηκε και στο blog του Συντονιστικού μας: http://sidonistiko.blogspot.gr/2012/07/blog-post_05.html#more
  Έχεις επαφή με το σωματείο;
  Αν θέλεις, στείλε μου στο email του blog όσες πληροφορίες μπορείς, πολιτικές εκτιμήσεις, ιστορικό του σωματείου, ό,τι νομίζεις τέλος πάντων.
  Θέλω να προτείνω στο συντονιστικό στις Κυκλάδες την έκδοση ανακοίνωσης επί του θέματος και χρειάζομαι στοιχεία που να απαντούν σε κάθε πολιτική προκατάληψη ή καχυποψία.
  Καλή δύναμη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Βεβαίως με τη πρώτη ευκαιρία, μέχρι τη Δευτέρα, θα τα συγκεντρώσω και θα σας τα στείλω. Να είστε όλοι καλά.

   Διαγραφή

Δεν επιτρέπονται σχόλια υβριστικού και ρατσιστικού περιεχομένου.