Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Οι Συλλογικότητες και Επιτροπές του ευρύτερου κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Η ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ:

den_plirono

Οι Επιτροπές Αγώνα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ κομμάτι του κινήματος συνολικής αμφισβήτησης και ανατροπής της πολιτικής του μαύρου μετώπου συμπορευόμαστε με κάθε αγωνιζόμενο που περπατήσαμε μαζί στις μεγάλες απεργίες, τις διαδηλώσεις, τις διαμαρτυρίες ενάντια στα χαράτσια και την εμπορευματοποίηση των κοινωνικών αγαθών.

Ενισχύουμε τις δυνάμεις που αρνούνται  την αστική αντιπροσωπευτική δημοκρατία, αποκλείουν την ανάθεση και επιλέγουν την αιρετότητα και ανακλητότητα που εξασφαλίζει  την πραγματική λαϊκή συμμετοχή και την αυτοδιαχείριση με αμεσοδημοκρατικούς όρους.  Δεν περιμένουμε καμία νίκη για το λαϊκό κίνημα από τις εκλογές αλλά από τους αγώνες του σήμερα και την εξέγερση του αύριο που έρχεται.

Συντασσόμαστε αγωνιστικά με εκείνες τις δυνάμεις που είτε έχουν επιλέξει τα κινήματα αντίστασης από τα κάτω, είτε συμμετέχουν στις εκλογές,  είτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο και έκφραση ενισχύουν  τον αγώνα για τη διάλυση της λυκοσυμμαχίας της ΕΕ και του ευρώμαζί με τα αντίστοιχα κινήματα των εργαζομένων στην Ευρώπη και επιδιώκουν την ανατροπή του μαύρου μετώπου μέσα από ένα κίνημα συνολικής αντιπαράθεσης και ρήξης που θα δημιουργήσει τις αναγκαίες και ικανές συνθήκες για το πέρασμα της εξουσίας στα χέρια των εργαζομένων.

Στηρίζουμε τις δυνάμεις και τις τάσεις ανάπτυξης ενός νέου ανατρεπτικού εργατικού κινήματος που θα αντιπαραταχθεί αγωνιστικά απέναντι στον αστικοποιημένο και κρατικοδίαιτο  συνδικαλισμό των  ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ.

Επιδιώκουμε την καταπόντιση όλων των σχηματισμών της συγκυβέρνησης και μαζί όλων όσων όψιμα παρουσιάζονται ως “αντιμνημονιακοί εκφραστές” και αποτελούν την εφεδρεία του υφιστάμενου πολιτικού συστήματος. Επιδιώκουμε μαζί να καταποντιστούν οριστικά και οι αυταπάτες κάθε εκλογικής αναμονής και δήθεν προοδευτικών κυβερνητικών λύσεων που θα δώσουν τη θέση τους στην διεύρυνση του λαϊκού μετώπου  και σε αγώνες ανατρεπτικούς και νικηφόρους για την κατάκτηση του συνόλου των δικαιωμάτων και αναγκών της εργαζόμενης πλειοψηφίας.

Επιτροπές Αγώνα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια υβριστικού και ρατσιστικού περιεχομένου.