Σάββατο 5 Μαΐου 2012

ΜΕ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΑ Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ

Στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, φέουδο της ΔΑΠ και άντρο της διαπλοκής και της συνδιαλλαγής των γαλάζιων φοιτητοπατέρων με τις διοικήσεις και τις εταιρείες, εκτυλίχθηκαν σκηνές ακραίας βίας και τρομοκρατίας. Συγκεκριμένα, ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ τραμπούκοι με την συνδρομή μπράβων από γνωστά κυκλώματα της νύχτας επιτέθηκαν, αιχμαλώτισαν, έκλεψαν και τραυμάτισαν αγωνιστές φοιτητές, έχοντας καταλάβει το ΤΕΙ, στην προσπάθεια τους να εφαρμοστεί ο νόμος πλαίσιο.

Πρόκειται για μια σαφή απόδειξη του αδίστακτου και αυταρχικού τρόπου που πρόκειται να κυβερνήσει ο Σαμαράς, σύμφωνα με τις εξαγγελίες του στο Ζάππειο.

Παράλληλα, ο «εξ ανατολάς αντίπαλος» του ελληνικού κεφαλαίου, επέλεγε να αντιμετωπίσει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, τους φοιτητές που διαμαρτύρονταν ενάντια στην εκπαιδευτική πολιτική της κυβέρνησης Ερντογάν.

Το δημοσίευμα της Εφημερίδας Χουριέτ (4-5-2012) που παρουσιάζουμε, οι φωτογραφίες και το βίντεο που το συνοδεύουν είναι αποκαλυπτικά του κρατικού αυταρχισμού που εξαπολύει το τουρκικό κατεστημένο εναντίον του κόσμου της εργασίας και της νεολαίας. 


Φοιτήτριες χαστουκίστηκαν και τις έσυραν από τα μαλλιά


Όταν φοιτητές στην Σαμψούντα θέλησαν να διαδηλώσουν ενάντια στον υπουργό Αθλητισμού και Νεότητας Σουάτ Κιλίτς δέχτηκαν επέμβαση πρώτα από τους σεκιούριτι και μετά από τους αστυνομικούς.


Ένταση υπήρξε στην διάρκεια της επέμβασης. Οι φοιτητές που μετείχαν δέχτηκαν χαστούκια και γροθιές. Φοιτήτριες σύρθηκαν από τα μαλλιά κατά την σύλληψη. Συνολικά 20 άτομα συνελήφθησαν.

Το βίντεο είναι στην διεύθυνση


Μάλλον δικαιώνεται το σύνθημα:

«Σε Ελλάδα και Τουρκία, ο Εχθρός είναι στις Τράπεζες και στα Υπουργεία»


ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια υβριστικού και ρατσιστικού περιεχομένου.