Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Νέο κόμμα με αρχηγό τον στρατηγό Φράγκο: μια πολιτισμένη Χρυσή Αυγή!

από την Αντιπολεμική Διεθνιστική Κίνηση

Φαίνεται ότι οι πολιτικές εξελίξεις θα είναι ραγδαίες, ενώ το επίσημο πολιτικό σκηνικό μετατοπίζεται ακροδεξιά.

Η ακραία ταξική επίθεση που έχει εξαπολύσει ο κόσμος του πλούτου, Ε.Ε.-ΔΝΤ και τοκογλύφοι, με ή χωρίς Μνημόνια, φθείρει ανεπανόρθωτα το αστικό πολιτικό υπηρετικό προσωπικό. Τα ποσοστά ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ καταρρέουν, αστοί πολιτικοί περνούν τις πύλες των φυλακών, αποκαλύπτονται στυγνοί απατεώνες-μιζαδόροι. Δίπλα στον Τσοχατζόπουλο μπαίνει ο Παπακωνσταντίνου. Οι χειρότεροι κλέφτες ήταν οι εκσυγχρονιστές του Σημίτη. Η μπόχα της διαπλοκής και της διαφθοράς όχι μόνο είναι τεράστια, αλλά λεκιάζει το έργο των «κυβερνητικών μεταρρυθμίσεων», όπως προπαγανδιστικά παρουσιάζεται από τα καθεστωτικά ΜΜΕ ο εργασιακός και κοινωνικός Μεσαίωνας που επιβάλλουν.

 

Χρειάζονται επομένως νέα πολιτικά εργαλεία, νέα αστικά κόμματα για να μας ελέγξουν και 
καθυποτάξουν.

Εδώ και καιρό έχουμε προσδιορίσει ότι σε αυτήν την κατεύθυνση κινείται και ο ακραίος εθνικιστής και μιλιταριστής, ο υπερασπιστής παρανομούντων ακροδεξιών, ο πρώην Α/ΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος.

Έχοντας τη στήριξη του πολυπράγμονα Λιβάνη και το παρασκηνιακό μανατζάρισμα του πάλαι πότε «μωρού της σοσιαλδημοκρατίας», περιφέρει τη φήμη του Τουρκοφάγου και αδιάφθορου, του λάιτ αντιμνημονιακού που έρχεται να παίξει το ρόλο του νέου Παπάγου! Είναι ο ίδιος άνθρωπος που άνοιγε αντί να κλείνει στρατόπεδα μαζί με τον πρώην ΥΕΘΑ Ευ.Βενιζέλο, στην περιφέρεια που ελέγχει πολιτικά. Επί των ημερών του ο ελληνικός στρατός συνέβαλε τα μέγιστα στην ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Λιβύη, καταβάλλοντας επιπλέον 1 εκατομμύριο ευρώ τη μέρα, για τέσσερις μήνες,που κράτησαν οι βομβαρδισμοί. Αυτός αποδέχτηκε τα σαράβαλα αμερικανικά τεθωρακισμένα ABRAMS, που είναι γεμάτα απεμπλουτισμένο ουράνιο. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι η νέα επιτροπή του ΓΕΣ, έκρινε ως σαπάκια τα τεθωρακισμένα που είχε εγκρίνει ο ΑΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκου και επέλεξε διαφορετικά.

Αλλά έτσι ρίχνεις γέφυρες στις ΗΠΑ και στις ελληνικές πολεμικές βιομηχανίες, που περιμένουν υπεργολαβίες συντήρησης.
Με τα δικά μας λεφτά, με τις δικές μας «θυσίες» φτιάχνουν περιουσίες και πολιτικές καριέρες... 

Η επιβολή του Φραγκούλη Φράγκου έρχεται να ασκήσει αστική πολιτική «μαζεύοντας» τις κραυγές «για το λοχία που μας χρειάζεται», για να τιθασεύσει τους οργισμένους στρατιωτικούς που πλέον ρίχνουν μπινελίκια στέλνοντας email στο πρωθυπουργό και τον ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλο, για να ενσωματώσει την ακροδεξιά που παίρνει το ναζιστικό δρόμο!

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι προπαγανδιστές της λύσης Φράγκου τον πλασσάρουν ως ένα κόμμα που θα κινείται «ελαφρώς δεξιότερα από τη ΝΔ του Σαμαρά. Τι σημαίνει αυτό εύκολα το αντιλαμβανόμαστε αν αναλογιστούμε ότι ουσιαστικά ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ έχουν ενσωματώσει κυβερνητικά την ατζέντα της Χρυσής Αυγής.

Ο Φράγκου έρχεται για να προβάλλει ακόμη περισσότερο «τα ζητήματα του Νόμου και της Τάξης», να παίξει με την ΑΟΖ και να βάλει τα στήθια του μπροστά «στον εξ Ανατολάς κίνδυνο» διεκδικώντας «εθνική ενότητα», να παραμυθιάσει με τον επιθετικό και εξτρεμιστικό Νεοβυζαντινισμό του!

Ο Φράγκου δεν έρχεται για να επαναφέρει τις συμβάσεις εργασίας και να αντισταθεί στις άγριες περικοπές σε μισθούς συντάξεις-κοινωνικά επιδόματα. Οι ελπίδες των στρατιωτικών ότι θα τους προστάτευε αποδείχτηκαν χίμαιρες.

Δεν έρχεται για να σταματήσει την εμπορευματοποίηση-ιδιωτικοποίηση κάθε κοινωνικού αγαθού.

Τον φέρνουν στο προσκήνιο για να συγκαλύψει το ξεπούλημα της κοινωνικής ιδιοκτησίας, να προχωρήσει το χάρισμα των στρατοπέδων στους επενδυτές εργολάβους και τους ξενοδόχους, αγοράζοντας όπλα και αυξάνοντας τις στρατιωτικές δυνάμεις. Για να αποπροσανατολίσει τον κόσμο της εργασίας από τα οδυνηρά αδιέξοδα.

Ο Φράγκου θέλει μεγαλύτερες αγορές όπλων και ρίχνει γέφυρες στις ΗΠΑ. Θέλει αύξηση της υποχρεωτικής στράτευσης.Θέλει ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή των Ενόπλων Δυνάμεων σε αποστολές εκτός συνόρων των ΝΑΤΟ-ΕΥΡΩΣΤΡΑΤΟΥ. Θέλει συμμετοχή του Στρατού σε αποστολές Καταστολής Πλήθους κατά του αγωνιζόμενου εχθρού λαού.

Ο Φραγκούλης Φράγκος ήταν και είναι οργανικό τμήμα του διεφθαρμένου και εκμεταλλευτικού συστήματος εξουσίας.

Ο Φραγκούλης Φράγκος ήταν και είναι εχθρός της εργατικής τάξης.

Έφτασε φαίνεται η στιγμή που επικεφαλής του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού θα τεθεί ένας επικίνδυνος στρατιωτικός.

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437


Προχωρούν οι διεργασίες για τη δημιουργία του νέου κόμματος...

Την πιθανότητα δημιουργίας ενός νέου πολιτικού σχηματισμού, ο οποίος θα κινείται ελαφρώς δεξιότερα της Νέας Δημοκρατίας,συζητούν τον τελευταίο καιρό στελέχη που κινούνται στον ευρύτερο χώρο της Δεξιάς. Στη συζήτηση μάλιστα πολλοί εκ των «συνδαιτυμόνων» βλέπουν στο πρόσωπο του στρατηγού Φραγκούλη Φράγκουτον άνθρωπο που θα μπορούσε να ηγηθεί μιας τέτοιας πρωτοβουλίας. «Ένας Παπάγος χρειάζεται», αναφέρει χαρακτηριστικά πρώην στέλεχος της ΝΔ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά» ,οι επαφές για το εγχείρημα έχουν ήδη προχωρήσει και οι συζητήσεις αρχίζουν να απασχολούν όλο και περισσότερο βουλευτές και στελέχη που κινούνται στο χώρο της λεγόμενης λαϊκής Δεξιάς, προερχόμενα από τους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας και του ΛΑΟΣ, αλλά και τους αποχωρήσαντες από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Σύμφωνα με μία μια μυστική δημοσκόπηση που αφορά στο ενδεχόμενο δημιουργίας ενός κομματικού σχηματισμού υπό τον στρατηγό, οι πολίτες εμφανίζονται ιδιαίτερα θετικοί με τα ποσοστά να ξεπερνούν το 35%,όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται σχόλια υβριστικού και ρατσιστικού περιεχομένου.